четвер, 29 жовтня 2015 р.

Лікування ракових хвороб після хіміотерапії

Є кілька прийомів оздоров­лення після хіміотерапії. Спе­ршу треба усунути надлишок медикаментів, які відклалися у клітинах печінки, нирок, молочній залозі та інших органах.
Слід використовувати льон — природний й ефективний сорбент, який містить багато слизу і очищає клітини, не руйнуючи їх. Пот­рібно позбутися радіонуклідів, токсинів, на­длишку медикаментів, продуктів метаболі­зму шкідливих бактерій, вірусів, дріжджів, грибків.
  1. Взяти чайну ложку лляного насіння на і склянку води. Прокип'ятити 15 хвилин. Ужи­вати по 100 мл відвару кожні 2 години про­тягом 2-3 тижнів.
  2. Взяти насіння льону, гарбуза і конопель, липовий цвіт, листя ожини, цвіт бузини, ромашки, траву звіробою - усього по 1 чайній ложці. Змішати. Взяти 4 столові ложки су­міші з додаванням 1 столової ложки рома­шки. Запарити окропом (0,5 л) на 30 хвилин. Процідити. Усю порцію розділити на 4 час­тини і випити за годину до їди. Курс лікуван­ня – 10 днів.
  3. Взяти 1-2 столові ложки лляної олії і 150 г домашнього сиру. Все це добре вимішати і з'їдати 2 рази на день: зранку і ввечері. Курс... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар