вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Лікування подагри при загостренні в домашніх умовах народними засобами. Лікування подагри в санаторії, хірургічним методом. Якою має бути дієта?

Хвороба подагра відома людству з давніх часів. Всі основні ознаки недуги були описані ще Гіппократом. Раніше дану хворобу іменували «хворобою королів». Адже проблеми з суглобами найчастіше виникали у представників еліти суспільства.
Причини достатньо очевидні: малорухливість, надмірна пристрасть до алкоголю і м'ясної їжі. Захворювання і сьогодні продовжує залишатися підступним. Однак різні методики, що забезпечують лікування подагри при загостренні, дають багатьом пацієнтам шанс на поліпшення стану.

Характеристика недуги

Деякі люди знайомі з недугою з літературних творів. Інші, на жаль, випробували його на собі. Подагра - це один з різновидів артриту. Вона має цілком визначену причину. Патологію провокує надлишок сечової кислоти, яка накопичується в організмі в результаті порушеного обміну. Ця речовина формується в мікрокристали і осідає в суглобах. Найчастіше вони відкладаються в зчленуваннях стопи, великому пальці, коліні. Відмінною особливістю кристалів є голкоподібна форма. Саме тому вони впиваються в тканини суглобів, провокуючи нестерпний біль. Напад найчастіше починається вночі. Виникає... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар