суботу, 14 листопада 2015 р.

Як вибирати тонізуючі засоби: рекомендації та відгуки. Тонізуючі засоби рослинного походження

Брак сил і постійна втома знайомі більшості людей в сучасному світі. Часом з самого ранку відчувається нестача енергії. Причин такого стану може бути декілька, але нерідко найкращими помічниками можуть стати тонізуючі засоби. Подібні препарати природного походження здатні відновити життєві сили і допомагають відчути бадьорість. Але які саме засоби можна приймати, щоб отримати результат і не нашкодити організму? Нижче наведені препарати, якими користуються люди не один рік і відчувають на собі їх надзвичайну здатність надавати бадьорість і свіжість.

Що важливо враховувати

Варто враховувати одне - тонізуючі засоби навіть рослинного походження можуть чинити побічні дії. Це підвищення артеріального тиску, перебої сну, роздратованість та інше. Перш ніж починати приймати той чи інший препарат, слід добре ознайомитися з його корисною і шкідливою дією. Також бажано прочитати відгуки. Слід врахувати, що організм швидко стає несприйнятливим до тонізуючих препаратів, і щоб від прийому цих засобів була користь, їх потрібно пити курсами по 2 або 3 тижні. Після цього слід зробити перерву на місяць і знову використовувати препарат.

Елеутерокок

Найпоширенішим і доступним препаратом, який приймається в період занепаду сил, є елеутерокок. Він впливає на нервову і серцево-судинну систему, стимулюючи їх діяльність.
Також він... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар