вівторок, 24 листопада 2015 р.

Друїдотерапія: що це таке і коли допомагає

Друїдотерапія — це одна з методик традиційної медицини, у якій для лікування та профілактики хвороб використовують дерева або їх фрагменти. І хоча друїдотерапія належить до фітотерапії, на прак­тиці її застосовують рідко.
По-перше, немає методичних по­сібників, по-друге, самі хворі прагнуть миневого результату і віддають пере­вагу лікам. Звісно, друїдотерапія не зніме болю голови швидше за анальгін, але тривале лікування допоможе поз­бутися справжньої його причини.
Відомо, що хвойні дерева здатні відтягувати біль, вбирати погану ене­ргетику й заспокоювати. Тому старші люди радили тримати під ліжком, біля голови, невеличке поліно хвойного дерева. І якщо ви це зробите, то нев­довзі зауважите, що стали спокій­нішими, зникла тривога, покращився сон, зменшилися болі. Але треба зас­тосовувати одну і ту ж породу дерева, а його фрагменти (поліно, патички та пеньки) раз на рік або на півроку змінювати. Адже вони виконують роль фільтра і мають здатність «забруднюватися», тобто втрачати силу.Хвойні дерева допоможуть і при по­ганому настрої. Варто лише... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар