понеділок, 23 листопада 2015 р.

Лікувальні властивості фольги

Алюмінієва фольга — не тільки незамінний помічник кулінарів і домогосподарок. Також цей матеріал можна використовувати і з лікувальною метою.
Наприклад, доведено, що фольга допомагає при болю у спині, шиї, ногах, суглобах і м'я­зах, вона зупиняє запальні процеси в організмі, зменшує післяопераційні рубці та шра­ми і навіть гоїть опіки.
  1. Фольга допоможе полегшити біль у шиї, спині, руках, ногах і суглобах, при ішіасі, рев­матоїдному артриті та подагрі: обгорніть болю­че місце фольгою і зафіксуйте тугою пов'яз­кою. Залиште на ніч. Цю процедуру варто по­вторювати упродовж 10-12 днів. Потім пе­рерва на 1 - 2 тижні. Якщо біль повністю не вщух, повторіть курс лікування, 
  2. При грипі та застуді: обгорніть ноги 5-7 ша­рами фольги, але поміж них покладіть аркуші
    паперу чи натуральну тканину, наприклад, бавовну. Залиште компрес на годину, потім його зніміть. Через дві години повторіть процедуру, використовуючи нову фольгу. Знову залиште на годину. Опісля повторіть процедуру через дві години. Робіть такі обгортання упродовж 7 днів. 
  3. При опіках фольга здатна зменшити біль: спершу потримайте обпечену частину під холодною проточною водою упродовж кількох хвилин. Якщо рани немає, протріть... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар