пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Народний рецепт від випадіння волосся. Кропива і лопух для зміцнення волосся

Коли на гребінці щодня залишається велика кількість волосся, а пишна і красива шевелюра поступово зникає - це сигнал звернути увагу на своє здоров'я. Причин для цього дуже багато, і зрозуміти, яка з них зробила негативний вплив, під силу тільки професіоналам в цій галузі.
Облисіння – це досить тривалий процес, але красивою бути хочеться, тому існує безліч народних методів для лікування і профілактики недуги.

Як відбувається ріст волосся?

Це дивно, але в нашому організмі найшвидше росте саме волосся. Цей процес виходить завдяки поділу клітин в нижній частині фолікула, а саме волосяної цибулини. В середньому вони подовжуються на 0,35 мм на добу, тобто на 1-1,5 см за місяць. Важливо знати, що у кожної людини шевелюра збільшується по-різному. Навіть у одного і того ж індивіда в залежності від сезону і часу доби швидкість також буде відрізнятися. На появу красивих локонів ще впливають такі показники, як стать, спадковість, загальне здоров'я організму, стан нервової системи. Якісне харчування - це не останній фактор, який може допомогти від... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар