пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Що таке полінейропатія. Народні методи лікування

У зв'язку з вірусною інфекцією, яка прони­кає в організм завдяки вірусу Епштейна — Барр, виникають нейропатії (ураження пе­риферійних нервів дистрофічного харак­теру, що характеризу­ються руховими пору­шеннями, м'язовою гіпотонією тощо).
Спостерігаються тривалі не­приємні відчуття затерпання, поколювання, повзання мурашок, тягучий біль за ходом нервових стовбурів та м'язів. Порушення чутливості передує паралітичним симптомам.
Провокаторами полінейропатій можуть бути: алкоголізм, цук­ровий діабет, захворювання нирок, печінки, отруєння солями ртуті, свинцю, міді й іншими ва­жкими металами, парами органічних розчинників, лаків та інші. Ракові захворювання в де­яких випадках теж стимулюють розвиток недуги.Оскільки в механізмі розвитку полінейропатії — розлад місцевого кровообігу і лімфообігу, внаслідок чого розвиваються по­рушення кровопостачання, наб­ряк та стиснення нерва, що призводить до порушення його провідності.
  1. Для поліпшення місцевого та загального крово- і лімфообігу рекомендують збір: по 30 г трави ас­трагалу шерстистоквіткового, трави буркуну лікарського і... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар