пʼятницю, 14 серпня 2015 р.

Причини болю в попереку у чоловіків. Профілактика, лікування

Відчуття дискомфорту в ділянці спини знайомі практично кожному з нас. Досить нетривалий час посидіти або попрацювати в незручному положенні, щоб з'явилися неприємні відчуття в ділянці нирок. Болі внизу попереку у чоловіків найчастіше мають свої підстави і можуть служити першим сигналом про початок серйозного захворювання, яке потрібно лікувати. Відповідь спеціаліста після проведеної діагностики на питання, чому з'являються такі болі - перший крок до продуктивного лікування.

Біль в ділянці хребта - що це таке?

Больові відчуття в попереково-крижовому відділі можуть виявлятися протягом всього життя приблизно у 75% всіх жителів земної кулі. Більше того, середній вік захворювання знижується з кожним роком і зараз становить 40-45 років. У лікарській практиці відомі випадки скарг від підлітків і навіть дітей, що болять м'язи попереку. «Простріли», остеохондроз, радикуліт часто стають причиною тимчасової втрати людиною працездатності. Вони впливають на стан хребта в цілому, а також можуть локалізуватися в будь-якій частині тіла людини.

Чому з'являється біль в попереку?

Постійна хронічний або раптово виникаючий гострий біль - наслідок різних захворювань, які можуть виникати як у чоловіків, так і у жінок. У деяких випадках біль в районі хребта може... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар