середу, 26 серпня 2015 р.

10 корисних літніх рецептів для очищення організму

На відміну від фрешу (свіжого соку), смузі — густа маса (наче пюре чи густий сік з м'якот­тю). Смузі готують із фруктів, овочів, ягід (свіжих і заморожених) чи із їхньої суміші.
А доповнюють його вівсяними пластівцями, горішками, проростка­ми пшениці, приправами, мюслі, мо­локом, йогуртом, кефіром, медом, водою.
Смузі поліпшує роботу системи травлення, збагачуючи її клітковиною; має консистенцію пюре, тому може бути використаний як "перекус" між основними прийомами їжі (якщо ви не маєте проблем із надмірною ва­гою); містить вітаміни й корисні ре­човини, які надходять в організм у легкозасвоюваній формі, забезпечує йому денну норму мінералів і вітамінів, не спричиняє відчуття тяжкості у шлунку, живить організм, допома­гає скинути надлишкову вагу і зміц­нити імунітет.І все ж слід пам'ятати, що пюре­подібна суміш не може надовго замінити звичайну їжу. У раціоні має бути й тверда їжа, яка також... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар