На відміну від фрешу (свіжого соку), смузі — густа маса (наче пюре чи густий сік з м'якоттю). Смузі готують із фруктів, овочів, ягід (свіжих і заморожених) чи із їхньої суміші.
А доповнюють його вівсяними пластівцями, горішками, проростками пшениці, приправами, мюслі, молоком, йогуртом, кефіром, медом, водою.
А доповнюють його вівсяними пластівцями, горішками, проростками пшениці, приправами, мюслі, молоком, йогуртом, кефіром, медом, водою.
Смузі поліпшує роботу системи травлення, збагачуючи її клітковиною; має консистенцію пюре, тому може бути використаний як "перекус" між основними прийомами їжі (якщо ви не маєте проблем із надмірною вагою); містить вітаміни й корисні речовини, які надходять в організм у легкозасвоюваній формі, забезпечує йому денну норму мінералів і вітамінів, не спричиняє відчуття тяжкості у шлунку, живить організм, допомагає скинути надлишкову вагу і зміцнити імунітет.І все ж слід пам'ятати, що пюреподібна суміш не може надовго замінити звичайну їжу. У раціоні має бути й тверда їжа, яка також... Читати далі
Немає коментарів :
Дописати коментар