пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Про користь сирних продуктів і про те, скільки перетравлюється сир

З кожним днем ​​росте кількість людей, які розуміють небезпеку вживання тієї їжі, яка щодня потрапляє на їх стіл. Цьому сприяє спалахнула у всьому світі популярність спортивного способу життя і активна пропаганда правильного харчування. Що вже тут говорити, коли буквально весь інтернет заповнений різними статтями і роликами про дієти. Але вся біда в тому, що будь-які рекомендації в даному питанні повинні давати фахівці: вчені, медики, дієтологи. Це потрібно для того, щоб допомогти людям уникнути тих порад, які можуть замість поліпшення здоров'я завдати шкоди. Одними з небагатьох продуктів, які вважаються невід'ємною частиною здорового харчування, є кисломолочні.
У даній статті мова піде про один з найбільш корисних їхніх представників. А ви знаєте, скільки перетравлюється сир і яким величезним набором достоїнств і корисних властивостей він володіє? Для того щоб знайти відповіді на ці питання, необхідно розібратися в складі самого продукту.

З чого складається сир?

Одним з найголовніших компонентів цього кисломолочного чуда, завдяки якому його рекомендують вживати буквально всім, від спортсменів до літніх людей, є протеїн, або, іншими словами, білок. З'їдаючи всього лише 100 грам сиру, можна забезпечити організм близько 15-20 грамами високоякісного білка. Причому, аналізуючи його склад, вчені зробили висновок, що, вживаючи цей продукт... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар