четвер, 17 грудня 2015 р.

Самомасаж: загальні рекомендації

На Сході самомасаж - звичайне явище, він є невід'ємною частиною аюрведичного масажу, менш відомого на Заході. Освоївши прийоми масажу на інших людях, корисно вправлятися в самомасажі, щоб мати можливість балувати самого себе.
У наше століття комп'ютерної техніки ми все сильніше віддаляємось один від одного, проте в стрімкому темпі сучасного життя ми заслуговуємо турботи про себе. Масаж ідеально підходить для цього.
Поставтеся до себе з такою ж увагою, як до будь-якого пацієнта, якому ви робите масаж. Зробіть тьмяне освітлення в кімнаті, включіть улюблену музику, запаліть ароматизовані свічки. Увімкніть автовідповідач, відрегулюйте температуру в кімнаті. Влаштуйте побачення з самим собою, заздалегідь зробіть запис про нього в щоденнику, щоб тілом і душею підготуватися до побачення заздалегідь. Завбачливо змішайте масажні олії. Роздягніться, приготуйте рушники або лазневі простирадла, щоб прикривати розмасажовані частини тіла.

Самомасаж стоп 

Почніть масаж зі стоп. Сядьте на стілець, покладіть праву ступню на ліве коліно, нанесіть на підошву масажну олію. Переберіть пальці ніг, візьміться з... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар