вівторок, 15 грудня 2015 р.

Народні рецепти для лікування ендометриту

Ендометрит — запалення слизової оболонки матки, яке може бути як гострим, так і хронічним. Зазвичай хвороба буває спровокована інфекцією стате­вих шляхів або іншим інфекційним захворюванням, наприклад, навіть грипом.
При гострому ендометриті температура тіла підвищується до 38-39 градусів, з'яв­ляються слабкість, гострі болі внизу живота і в зоні попереку, можуть бути гнійні або кро­в'янисті виділення, а іноді й сильна кровоте­ча У цьому випадку треба терміново викли­кати "швидку" або невідкладну допомогу!
Якщо кровотечі немає, але є інші симптоми гострого ендометриту, все одно треба ви­кликати лікаря, і лікування, як правило, про­водять у стаціонарі, щоб уникнути розвитку ускладнень.Симптоми хронічного ендометриту — кровотечі (або кров'янисті виділення, що ма­жуться), які виникають у проміжку між менс­труаціями, а також болі внизу живота, що тя­гнуть і ниють. Матка може бути збільшена і болюча при огляді. Звертайтеся до лікаря, не займайтеся самолікуванням, але можете доповнити лікування... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар