суботу, 19 грудня 2015 р.

Альтернативна терапія

Ароматерапія

Багато фахівців стверджують, що ароматерапія в тій чи іншій формі практикувалася з давніх часів. Ароматерапія - мистецтво використання ефірних олій, екстрактів ароматичних рослин, з лікувальними цілями, заради здоров'я і краси. Ефірні олії можна застосовувати при масажі, у вигляді компресів, ванн, вмісту аромаламп. Олійки не тільки володіють фізичними перевагами, вони надають неявний вплив на психіку і емоції.
Ароматерапевтам необхідна попередня підготовка. У деяких країнах ароматерапевтів навчають офіційно, вони вивчають такі обов'язкові предмети, як анатомія, фізіологія, хімія і патофізіологія. Ароматерапевт повинен мати сертифікат міністерства охорони здоров’я і слідувати правилам, зазначеним у ньому.

Рейки

Ця методика духовного зцілення призначена, насамперед, для зняття стресу і розслаблення. Релігієзнавець Мікао Усуї, розробив цю систему в Японії в середині XIX ст. Рейки - японський термін для різних видів цілительства. Методика доктора Усуї стала відомою під назвою природного зцілення, а пізніше - рейки, або системою Усуї.В основі рейки лежить принцип життєвої сили - енергії, що протікає всередині фізичного тіла за певними шляхами, через енергетичні центри, які називайся меридіанами, вузлами і чакрами. Ця енергії підтримує... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар