середу, 16 грудня 2015 р.

Фітотерапія при хворобі Крона

Консервативне лікування засо­бами фітотерапії дає значні, ча­сом несподівані ефекти і не лише повертає здоров'я, а й відновлює на тривалий час працездатність. Лікування проводиться при до­мінуванні окремих симптомів чи ускладнень. Лікування хвороби Крона народними засобами зна­чно полегшує хворобливий стан і підтримує тривалу стадію ре­місії. Адже хвороба Крона має хронічну форму. Її можна трима­ти під контролем за умови зміни способу життя.
Стан товстої кишки, крім хронічних закрепів, спричиняє за­стій крові та енергії в ділянці малого таза. їх провокують ма­лорухливий спосіб життя, сидя­ча робота, брак гармонійного і сексуального життя і т. ін. У зв'язку з цим слід звернути ува­гу на відповідні сфери свого життя, зайнятися лікувальною гімнастикою і виконувати впра­ви, що знімають застійні явища в тазі. Слід відмовитися від дуже обтислого одягу, який порушує кровообіг і тим самим посилює застій у малому тазі.

Народні рецепти

У разі глибокого ураження слизової оболонки товстої ки­шки з кровотечею відвар коре­невища з коренями родовика лікарського (10 г заливають 100 мл води, кип'ятять 10 хвилин на малому вогні) використову­ють...Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар