вівторок, 31 травня 2016 р.

Гімнастика для живота

Якщо в людини хронічні закрепи, її кишечник містить багато калових каменів, які отруюють організм і негативно впливають на стан здо­ров'я.
Дуже часто слід змінити раціон — ввести в меню достатню кількість свіжих овочів і фруктів, висі­вок, кисломолочних продук­тів, перестати одночасно їсти продукти, які погіршують перетравлювання одні одних або в парі викликають броді­ння, наприклад, м'ясо та вуглеводи.
Для повних людей корисно 1 раз на тиждень протягом 24 — 36 годин голодувати. За цей час калові камені трохи відліпляються від кишечника. Перша їжа може бути салат з тертої морк­ви й капусти без приправ і олії, який послужить свого роду ві­ником для кишечника.Людям з опущенням кишечника, шлунка допоможе спеці­альний глибокий масаж внутрі­шніх органів, який зробить лі­кар, — з його допомогою мож­на поставити хворий орган на місце, посилити моторику орга­нів травленння. А далі справа за лікувальною фізкультурою. За допомогою лікувальних вправ ми позитивно впливаємо на мо­торну функцію кишечника, змушуючи його працювати кра­ще.
Вправа № 1. Ляжте на спину, руки під сідниці або витягніть їх уздовж тулуба. Підніміть голо­ву, почергово згинаючи ноги, ніби їдемо на... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар