неділю, 15 травня 2016 р.

Дієві рецепти при алергії

Якщо причиною недуги є шерсть котів або собак, то з хат­німи улюбленцями, на жаль, доведеться розлучитись. Візьміть до уваги, що навіть через тиждень після того, як у вашій кімнаті по­бував пухнастий друг, можливий напад алергії.
У разі схильності до алергічних реакцій слід віддавати перевагу гіпоалергенній косметичній про­дукції, що не містить барвників, ароматичних речовин, ефірних олій, екстрактів трав та ін.
Також треба мати на увазі, що при алергії на білок курячого яйця протипоказана імунізація вакцинами, які вирощують на ку­рячих ембріонах (грип, кліщовий енцефаліт, жовта лихоманка, деякі імпортні вакцини проти кору, краснухи та епідемічного паротиту).

Цілюща сила трав

Антиалергійну дію у випадку за­хворювання шкіри мають квіти алтеї лікарської, дивини скіпетроподібної, бруньки сосни звича­йної, квітки глоду колючого, тра­ва вероніки лікарської, череди трироздільної, фіалки триколір­ної, кропиви дводомної, зайцегубу п'янкого, корені солодки голої, цикорію дикого, лопуха ве­ликого. Не зумовлюють алергіч­них реакцій свіжі та сухі ягоди смородини, журавлини, селера, яблука зелених сортів.При алергії дітям віком після 3 років рекомендують такі засоби: 150 г свіжого хрону змішати зі соком 2-3 лимонів. Уживати по половині чайної ложки вранці та ввечері або чайну ложку вранці.
Головку часнику розтерти з трьома лимонами. Суміш залити 0,5 л перевареної води кімнатної температури, настояти 5 діб. Уживати... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар