вівторок, 17 травня 2016 р.

"Чарівний" час, щоб пити воду для схуднення

Вживання води перед їжею допоможе вам схуднути, як показує дослідження, результати якого опубліковані в журналі Obesity. В експерименті взяли участь 84 дорослих, які страждали ожирінням. 41 член групи випивав близько 0,5 літра води перед їжею, в той час як інші учасники просто представляли, що вони ситі, перш ніж приступити до їжі. Йдеться про чисту, природну воду. Не купуйте газовану воду або напої, які можуть містити цукор або шкідливі хімічні сполуки. Цікаво, що ті учасники, які пили воду перед їжею, втратили в середньому на один кілограм більше, ніж ті, хто представляв себе ситим.
В результаті експерименту, який тривав 12 тижнів, учасники, які пили воду кожен раз перед прийомом їжі, втрачали 3,5 кг ваги. Якщо ж пити воду тільки раз в день або не робити цього взагалі, то втрата ваги складає всього лише 650 грам.
Але крім потенційної втрати ваги, що ще дає цей чарівний напій? Якби у нас було достатньо часу, щоб перерахувати всі корисні властивості цього еліксиру здоров'я. Вода підтримує здоров'я вашої шкіри, змушує працювати кишечник, підвищує пружність м'язів. Більш того, всі ваші клітини і життєво важливі органи потребують води, яка підтримує їх безперебійну роботу. Якщо і це не змусить вас пити більше води, значить, ніщо не зможе. Ви можете отримувати рідину з... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар