середу, 18 травня 2016 р.

10 поширених міфів про целюліт

Всі люблять поговорити про целюліт. Навіть якщо у вас його немає, ви напевно обговорювали питання про те, як журнали використовують "Фотошоп" для його видалення з фотографій зірок на обкладинці. Але, швидше за все, ви не знаєте всієї правди про ці ямочки на шкірі, що з'являються на сідницях, стегнах, животі та руках. Пора розвіяти міфи!

Целюліт - це надлишковий жир

Зовсім ні. Насправді целюліт пов'язаний зі структурою вашої шкіри, повідомляє Пол Джаррод Франк, провідний дерматолог Нью-Йорка. Яким би не був ваш вага, існує захисний шар жиру між поверхнею вашої шкіри і м'язами. Зазвичай сполучна тканина розташовується між м'язами і шкірою, щоб утримати жир в глибині і зберегти гладкий вигляд шкіри на поверхні. Коли втручаються такі чинники, як вік, коливання ваги або стрес, сполучна тканина послаблюється. Жирові клітини проявляються крізь шкіру, від чого вона стає нерівною і покривається ямочками.

У худих жінок не буває целюліту

Що спільного у спортивній, худій і повній жінці? А ось що: вони всі мають целюліт! Старіння, вплив сонця, коливання ваги можуть підкреслювати нерівності і ямки на шкірі, поза всякою залежністю від ваги.

Схуднення може вилікувати целюліт

Необов'язково. Целюліт більше пов'язаний з пошкодженими тканинами, а не з жиром, тому втрата жиру може і не прибрати ямочки зі шкіри. Те, що може допомогти, це силові тренування певних ділянок тіла: якщо ви будете робити присідання або випади, шкіра на ваших стегнах зміниться, укріплені м'язи допоможуть зменшити вираженість целюліту.

Целюліт передається у спадок

Генетика дійсно грає роль в появі целюліту, але не менше позначаються... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар