суботу, 16 січня 2016 р.

Що потрібно знати про мінеральну воду «Єсентуки»

Найвідомішою лікувальною водою в Україні є «Єсентуки». Ця мінеральна вода вже більше двохсот років допомагає росіянам і жителям інших сусідніх країн лікуватися від багатьох недуг. Але ця вода відрізняється підвищеною мінералізацією, тому її рекомендується вживати тільки за призначенням лікаря, інакше можна собі нашкодити.
Справжню мінеральну воду, добуту в знаменитому місті-курорті Єсентуки, не можна пити просто для втамування спраги. Це насамперед мінеральна лікувальна вода, яку зазвичай п'ють для лікування деяких захворювань. Зокрема, «Єсентуки» призначають людям, які страждають від хвороб шлунка, жовчного міхура, печінки, а також при подагрі, ожирінні і початкових стадіях діабету.
Воду добувають з глибини близько 1,5 км. Склад цієї води унікальний, тому вона і володіє дуже хорошими лікувальними властивостями. Звичайно, найкраще можна оцінити якість і неоціненну користь цієї води в санаторіях, розташованих в Єсентуках. Наприклад, санаторій імені Сеченова в Єсентуках, активно використовує цю воду для лікування захворювань органів травлення і ШКТ, а також при дисфункції ендокринної системи. Необмежений доступ до природних ресурсів надає цьому санаторію масу переваг, включаючи спеціально розроблені лікувально-профілактичні комплекси. Саме в санаторії лікування за допомогою мінеральних вод виявиться найбільш ефективним. Справа в тому, що при перебуванні на відкритому повітрі вода втрачає частину своїх цілющих властивостей. Тому... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар