четвер, 27 жовтня 2016 р.

Що станеться, якщо ви будете пити воду відразу після пробудження

Японські жінки добре відомі своїми стрункими, здоровими і підтягнутими фігурами. У той час як генетика майже напевно грає визначальну роль, багато хто стверджує, що їх ранковий ритуал також допомагає залишатися у формі. Простіше кажучи, багато японських жінок відразу ж п'ють воду після пробудження. Цей ритуал, який глибоко укорінився в японській культурі, насправді є формою водної терапії, яка допомагає усунути ряд порушень в організмі.
На відміну від жителів західних країн, населення Японії практично не страждає від таких розладів, як ожиріння і діабет. Само собою зрозуміло, що ми могли б перейняти деякі звички їх здорового способу життя.

Чому так важливо пити воду?

Для початку потрібно сказати, що ваше тіло на 70% складається з води, тому дуже важливо поповнювати її запаси, щоб воно працювало належним чином. Коли потреба організму у воді не задовольняється, це має різні довгострокові і короткострокові наслідки для здоров'я. Тривале зневоднення може призвести до ревматоїдного артриту, мігрені, стенокардії, коліту, диспепсії, гіпертонії, ожиріння, раку молочної залози, туберкульозу, утворення каменів в нирках і раку матки. Щоб допомогти... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар