середу, 19 жовтня 2016 р.

Гідромасаж: протипоказання і показання, користь

Тепла ванна - місце для релаксації і відпочинку. Вода розслабляє тіло і заспокоює думки, знімає втому і стрес. Як виявилося, прийом ванни може бути не тільки приємною, але і корисною процедурою.
Гідромасаж - оздоровча практика, що набуває все більшої популярності. Він проводиться струменями води, які під тиском викидаються зі спеціальних форсунок. Приємна процедура гідромасажу діє м'якше, ніж класичний масаж. Як наслідок, знижується ймовірність нашкодити своєму здоров'ю, але оздоровчого ефекту доводиться чекати довше.

Ефект гідромасажу

Приймати ванну, отримувати масаж і оздоровлюватися одночасно можливо. Для цього ідеально підходить гідромасаж. Він надає сприятливу дію на нервову систему, тим самим підвищує імунітет і покращує загальне самопочуття. Ця приємна процедура допомагає усунути варикозне розширення вен, покращує кровотік і лімфоток. Гідромасаж знімає напругу, усуває набряклість, сприяє швидкому відновленню пошкоджених суглобів. Він виводить шлаки і токсини, допомагає позбутися целюліту і зайвої ваги.
Шкіра буде в захваті від такого масажу. Вона стане еластичною і пружною, отримає красивий здоровий колір. Гідромасаж зробить рубці менш помітними. Хронічне безсоння буде усунено, якщо регулярно... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар