приготувати суміш із меленої кураги, інжиру, меду, горіхів, лимона (разом зі шкіркою) і вживати по 2-3 столові ложки тричі на день перед їдою, можна їх поливати кефіром;
зготувати суміш із горіхів та меду або ж із горіхів, меду, соку лимона та алое (останню вживати по столовій ложці тричі на день).
П'ємо вітамінні чаї:
з листочків смородини, вишні, суниці та малини;
осіннє листя клену, горобини, дуба, тополі — теж чудовий засіб для відновлення імунної системи: чайну ложечку суміші цих листочків запарюють окропом і п'ють як чай. Можна додати вже в теплий напій ложечку меду;
чай з горобини: 2 столові ложки сухих ягід залити в термосі 0,5 л окропу, настоювати
дві години, зцідити та випивати по 1/3 склянки тричі на день;
чай з шипшини: 2 столові ложки сухих ягід залити 0,5 л води, варити на малому вогні 10 хвилин, настоювати 6 годин у теплі, відцідити та пити по півсклянки тричі на день з медом;
чай-звіробій: столову ложку подрібненого... Читати далі
Немає коментарів :
Дописати коментар