четвер, 20 квітня 2017 р.

Як очистити свій організм від нікотину?

Тютюновий дим містить смертельну суміш з більш ніж 7000 хімічних речовин; сотні з них шкідливі, а близько 70 здатні викликати рак. Куріння збільшує ризик серйозних проблем зі здоров'ям, багатьох хвороб і смерті. Нікотин у будь-якій формі є речовиною, що викликає сильне звикання. За даними Центру по контролю і профілактиці захворювань (CDC), нікотином захоплюється більше людей, ніж будь-якою іншою речовиною, яка може викликати звикання (алкоголь, кокаїн або героїн). Деяким людям, які курять або використовують жувальний тютюн, легше відмовитися від нікотину, ніж іншим. Тим не менше будь-яка людина може кинути палити за умови дотримання певних рекомендацій.
Не варто будувати ілюзій: відмовитися від нікотину важко, і часто доводиться робити численні спроби. Але це можливо. Всупереч поширеній думці, ви можете самостійно відмовитися від нікотину. Крім того, вам по силах нейтралізувати шкідливі речовини, що містяться в сигаретах, природним шляхом, про що й піде мова в даній статті. Ось як можна провести природне очищення організму від нікотину.

Пийте багато води

Очищена вода — це, без сумніву, найбільш потужний спосіб вивести токсини з організму. Крім того, вода, у багатьох людей, здатна зменшити тягу до нікотину, на відміну від алкоголю, який часто її стимулює. Споживання принаймні двох літрів води щодня не тільки виявляється ефективним для виведення токсинів з організму, але і забезпечує необхідну енергію для того, щоб кинути палити. Вам варто купити велику пляшку води і тримати її при собі. Так ви зможете забезпечити свій організм водою при необхідності.

Змініть свій раціон 

Раціон, багатий фруктами і овочами, може допомогти організму природним чином позбавитися від токсинів нікотину. Крім того, вживання великої кількості фруктів і овочів може запобігти... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар