середу, 26 квітня 2017 р.

Ці продукти доступні і незамінні для здоров'я кісток

Ось 25 продуктів, які будуть забезпечувати вашому організму поживні речовини. Включіть їх у свій збалансований раціон, щоб кістки були сильними і здоровими. А також є кілька корисних порад, як краще використовувати ці продукти. Ваші кістки вимагають певних поживних речовин, щоб вони могли залишатися сильними і здоровими.
Кальцій і вітамін D - найкорисніші, їх визнає такими більшість людей, але магній, білки, Омега-3 жирні кислоти та вітаміни А, С і К також мають важливе значення для здоров'я кісток.

Апельсини і апельсиновий сік

Апельсини багаті вітаміном С, який необхідний для утворення колагену, він також сприяє здоров'ю кісток. Апельсин – ще й чудове джерело вітаміну А, який необхідний для нормального росту скелета і ділення клітин. Порада: вибирайте апельсиновий сік, збагачений кальцієм, так як даний мікроелемент також є життєво важливим компонентом для здоров'я кісток.

Молоко

Молоко - чудове джерело кальцію, який допомагає підтримувати кістки сильними. Насправді одна чашка молока — це майже одна третина вашої добової норми. Молоко також збагачено вітаміном D, без якого неможливе повноцінне засвоєння кальцію, а також невеликою... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар