середу, 22 березня 2017 р.

Будьте обережні: 10 продуктів, які можуть погіршити вашу алергію

Ознакою настання весняно-літнього сезону є велика кількість фруктів і овочів на прилавках магазинів. Після холодної і довгої зими полуниця, вишня і абрикоси радують око. Фермери раді поставляти на кухні клієнтів свіжу зелень, яка вирощена в природних умовах. Але ще однією ознакою настання теплих днів є сезонна алергія. В одних тільки Сполучених Штатах Америки щорічно від цієї поширеної недуги страждають 45 мільйонів американців.
Алергічний риніт, або сінна лихоманка, виникає, коли імунна система реагує на мікроскопічні подразники, які знаходяться в навколишньому середовищі. Взимку це може бути шерсть тварин, пилові кліщі, навесні до них додається пилок дерев і чагарників. Імунна система ідентифікує всі ці частинки як чужорідне тіло, включаючи відповідний захисний механізм (чхання, нежить і кашель). Крім цього, у людей, які страждають від алергії, постійно сльозяться очі. Дослідники прийшли до висновку, що деякі продукти, хоч самі по собі не викликають алергічну реакцію, можуть погіршити стан пацієнта. Наприклад, білок в яблуках, селері і фундуку по своїй структурі... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар