середу, 22 березня 2017 р.

Продукти, які залишають плями на ваших зубах

Кожна людина засмутиться, якщо посміхнеться у дзеркало і побачить там, що їй у відповідь усміхаються далекі від ідеалу зуби. Блискучі білі зуби можуть зробити людину більш впевненою в собі, в той час як жовті зуби змусять вас ховати посмішку при першій же можливості. Існує велика кількість причин, які можуть призвести до того, що ваші зуби стануть жовтими, а не білими, починаючи з генетики (деяким людям просто не щастить) і закінчуючи факторами способу життя, наприклад, нерегулярне чищення зубів, куріння чи жування тютюну і навіть вживання певних продуктів харчування. Багато продуктів харчування можуть стати причиною появи плям на ваших зубах, так як вони містять кислоти, так звані танінами. Саме ці таніни чіпляються до ваших зубів і змушують їх жовтіти з плином часу, особливо якщо ви їсте або п'єте ці продукти на постійній основі. У той час як полоскання рота після вживання цих продуктів допоможе вам змити таніни з зубів, можете не сумніватися, що вони все одно пожовкнуть рано чи пізно, якщо ви продовжите харчуватися тими ж продуктами. Єдиний надійний спосіб боротьби з плямами – це повне виключення цих продуктів з вашого раціону.
Коли ви ознайомитеся з повним списком, ви зможете проаналізувати, які з цих продуктів часто зустрічаються у вашому житті, а які рідко. І тоді вже можна буде прийняти рішення щодо того, чи хочете ви повністю відмовитися від того чи іншого продукту або ж постаратися скоротити його вживання, а одночасно ще і скористаєтеся порадами, які будуть надані у статті з приводу кожного із зазначених продуктів.

Кава і чай

Кава і чай містять велику кількість танінів, і саме тому ці напої часто стають винуватцями появи плям на зубах. Щоб уникнути появи таких плям, при цьому не відмовляючись повністю від улюбленого напою, можна використовувати кухоль з кришкою. Раніше рекомендувалося використовувати соломку для пиття, і ви можете як і раніше скористатися цією порадою, якщо не боїтеся зморшок навколо рота. Але... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар