понеділок, 22 травня 2017 р.

Цікаво: як називаються пальці на руках?

Розуміння відповіді на питання про те, як називаються пальці на руках, допомагає розібратися з традиціями носіння прикраси або розуміння загальновідомих жестів. Адже кожна назва була їм надана виходячи з певних особливостей анатомії людини. На різних мовах і в віддалених місцевостях призначення кисті було однаковим, і тому ми можемо побачити схожі назви пальців.

Походження назв

Часто виникають питання про те, як називаються пальці на руках і чому саме так, а не інакше. Адже великий палець зовсім не найбільший. Йому дали таке найменування завдяки анатомічної функції. За допомогою нього здійснюється міцне захоплення кисті, що було б неможливо при чотирипалій руці у людини. П'ять пальців потрібно для всіх повсякденних операцій в житті. Однак, як показав дослідницький досвід, навіть з трьома пальчиками людина може нормально існувати. Визначимо, як називаються пальці на руках і скільки їх потрібно для нормального життя при неповноцінній кисті.
Можна сказати, що функціональність руки буде незначно порушена, якщо є великий, середній або вказівний, безіменний або мізинець. Ще в дитинстві багато малюків вже вигадують свої... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар