пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Факти, яких ви напевно не знали про алое

Алое було відома єгиптянам як рослина безсмертя. Воно має надзвичайні цілющі властивості, і деякі з них вам, швидше за все, вже відомі. Можливо, у вас навіть є алое вера в будинку на випадок незначних надзвичайних ситуацій, таких як подряпини, порізи і невеликі опіки. Але факти говорять, що користь цієї рослини не обмежується тільки місцевим використанням, і її також можна приймати всередину. В алое міститься близько двохсот біологічно активних натуральних інгредієнтів - це вітаміни, полісахариди, ферменти, амінокислоти і мінерали, що сприяють поглинанню поживних речовин. За даними «Журналу екологічної науки та охорони здоров'я», рослина також здатна захистити вас від вірусів, бактерій і грибкових інфекцій. Все це сприяє очищенню організму від токсинів і різних патогенів. Але це ще не всі секрети, які ви повинні знати.

Корисні речовини, які присутні в алое

Корисні мінерали

Алое вера багата на такі мінерали, як кальцій, магній, цинк, хром, селен, натрій, залізо, калій, мідь і марганець.

Ферменти

Алое містить такі важливі ферменти, як амілаза і ліпаза. Вони здатні поліпшити травлення, так як розщеплюють жир і молекули цукру.

Вітаміни

Дослідження показують, що в рослині міститься вітамін В12, який допомагає нашому організму виробляти червоні кров'яні клітини. Таким чином, алое є дуже важливим джерелом цього вітаміну для вегетаріанців і веганів, у яких спостерігається його дефіцит в раціоні. Крім того, прийом алое може допомогти з біологічною доступністю вітаміну В12, тобто наше тіло зможе легко... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар