четвер, 22 вересня 2016 р.

Соняшник звичайний: декілька народних рецептів

Геморой

Змішати в рівних об'ємах (наприклад, по 1 столовій ложці) соняшникову олію та бджолиний мед. Приготовленою маззю кожний день перед сном змащувати "ши­шки" в прямій кишці. Перед використан­ням засіб ретельно розмішати. Для змен­шення запалення задній прохід змащують соняшниковою олією. До гемороїдальних (вузлів і випуклостей прикладають тістоподібну масу, отриману після змішування со­няшникової олії з картопляним крохма­лем.
Умовою успішного лікування гемо­рою є відсутність закрепів. Для цього вар­то регулярно вранці натщесерце, не рані­ше, ніж за півгодини до сніданку, випива­ти 30-35 мл соняшникової олії.
Перед сном невеликими ковтками ви­пити склянку кефіру, у якій розмішати 10 г соняшникової олії. За годину до сну олія досягне кишечника, викличе виділе­ння у шлунково-кишковий тракт жовчних кислот (вони, як і соняшникова олія, вис­тупають стабілізатором стільця), що забезпечує регулярність дефекації.Соняшникову олію можна викорис­товувати для лікування внутрішнього ге­морою. Перед використанням олію пере­кип'ятити декілька хвилин. Потім із відріз­ка марлі зробити джгутик, який змочити в прохолодну олію, відтиснути і на ніч ввес­ти в пряму кишку. Курс лікування 2-3 тижні, після цього хворий відчуває значне... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар