середу, 14 вересня 2016 р.

Білий прищик на губі: причини появи і лікування

Наша зовнішність вимагає не тільки догляду, а й пильної уваги за різними частинами тіла. Жінки і чоловіки витрачають величезні кошти, щоб виглядати доглянутими і красивими. Але є і такі проблеми, передбачити виникнення яких неможливо.

Причини 

Напевно, кожна людина стикалася з ситуацією, коли на губі з'явився білий прищик. Причини його виникнення можуть бути різні. Найчастіше це відбувається через банальну закупорку сальних залоз. Допомогти в цьому випадку можуть очищасні маски або скраби. Причому внутрішні білі прищики на губах ні в якому разі не варто видавлювати самостійно. Адже ви можете занести інфекцію.
Після перенесеного психологічного стресу можуть з'явитися білі прищі навколо губ. Це також може бути реакцією на зміну клімату або проточної води, якої ви миєтеся.

Хвороби

Якщо у вагітної жінки з'явилися маленькі білі прищики на губах, то це може бути пов'язано з порушенням роботи печінки, надниркових залоз, а також бути ознакою хлоазми. Причому останнім буде свідчити про порушення функцій яєчників і гіпофіза. Само по собі це захворювання найчастіше виражено у вигляді гіперпігментації шкіри губ, рідше у вигляді висипів, прищиків. Ще однією причиною виступає прояв алергічної реакції на... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар