середу, 16 березня 2016 р.

Пілатес удома

Ці вправи варто виконувати всім, хто хоче мати сильне та гнучке тіло.
Щоб зміцнити опорно-руховий апарат, м'язи преса та спини, зробити тіло гнучким і сильним, зняти стрес, варто 15 хви­лин на день, замість ранкової гімнастики чи в будь-який зручний час, займатися пілатесом.
  1. Починаємо тренування з розминки: ходьба на місці, при­ставні кроки з махами руками, легкий біг на місці, стрибки. Ко­ли відчуваємо, що організм розі­грітий, можна перейти до вико­нання вправ з пілатесу.
  2. Стоїмо, ноги разом, руки внизу. У повільному темпі підні­маємо праву ногу, зігнуту в колі­ні, вперед (вдих), руками тягне­мося вгору, на видих - ногу відводимо назад у випад так, щоб коліном майже торк­нутися підлоги, руки розвести в різні боки. Виконуємо 10 разів і змінюємо ногу.
  3. Стоячи в основній стійці (ноги на ширині плечей, руки вниз), на вдих тягнемося рука­ми
    вверх, піднімаючись на носочки, на видих присі­даємо (при цьому залишаємося на носках), руки — вперед, залишаємося у цьому положенні. На вдих розводимо руки, на видих — зводимо. Виконуємо так 8 разів. Після цього вправу треба повторити 3-4 рази.
  4. Лягаємо на спину, ноги рів­ні, руки піднімаємо долонями одна до одної. Робимо вдих, на видих у повільному темпі хребець за хребцем підні­маємо спину і тягнемося до ніг. Намагаємося грудною кліткою лягти на коліна. Виконуємо... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар