пʼятницю, 4 березня 2016 р.

Струнка фігура за два тижні

Зимові свята вже давно закінчилися, а зайві кілограми все ще про себе нагадують. Як швидко і ефективно скинути зайве за два тижні вдома.

Після тривалої перерви займа­тися фізичними вправами варю починати з найлегшого — розми­нки: крок на місці, колові оберти головою, плечима, нахили тулу­ба, присідання, випади, після цього легкий біг на місці. 
  1. Праву ногу ставимо вперед, ліву — назад. У руки можна взяти легкі гантелі. На вдих — опускає­мося вниз так, щоб лівим коліном майже торкнутися підлоги, руки внизу. На видих встаємо у вихід­не положення, руки відродимо в сторони. Виконуємо вправу 15 разів, потім міняємо ноги місцями. Пильнуйте, щоб пальці ніг під час виконання вправи дивилися чітко вперед. 
  2. Праву ногу знов вперед, ган­телі можна залишити в руках. На вдих так само опускаємося вниз, майже торкаючись лівим коліном підлоги, руки зігнуті в ліктях перед собою. На видих — відриваємо ліву ногу від підлот і піднімаємо її назад і догори, при цьому руки відво­димо назад ліктями вгору (одноча­сно з ногою). Вправу робимо по 15 разів на кожну ногу.
  3. Лягаємо на лівий бік, спирає­мось на ліве коліно і лівий лікоть, плечі
    відведені назад, ноги і 
    сідниця напружені. На видих піднімає­мо таз. Виконати 20 разів, змінити положення. 
  4. Встаємо в упор лежачи (стійка "планка"). Раз праву, раз ліву руки відриваємо від підлоги і на видих відводимо в сторону. При цьому поперековий відділ хребта не прогинати, живіт втягнути, а прес на­пружити. Ця вправа зачіпає кожну кісточку тіла й тримає у тонусі кожен м'яз. Рухи... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар