четвер, 13 липня 2017 р.

Чи завжди позіхання - це ознака втоми?

Позіхання може бути викликане кількома причинами, а не тільки бажанням спати. Позіхання - це класичний симптом втоми, проте також воно може іноді бути ознакою того, що ваш організм готовий до сну. Це звичайне явище: тварини позіхають, позіхають немовлята, і дорослі теж це роблять. Але позіхання не обов'язково є ознакою того, що ви втомилися. Зверніть увагу на інші потенційні причини такого поширеного явища, про які ви, можливо, і не здогадувалися.

Мавпа бачить - мавпа робить

Процес позіхання є «заразним». Якщо ви бачите, як хтось позіхає, або читаєте про таке явище, ви можете почати самі позіхати. Це мимовільне наслідування може бути пов'язано з еволюційним розвитком. Невербальний сигнал, який говорить, що прийшов час розслабитися, можливо, зберігся у людей, на відміну від багатьох інших знаків, тому що він допомагає нам підлаштовувати свою реакцію під мінливе навколишнє середовище. Так що це, скоріше, соціальна причина, ніж біологічна.

Ви - жаліслива людина 

Люди, які мають м'який характер і тонко відчувають настрій оточуючих, з більшою часткою ймовірності будуть... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар