понеділок, 10 липня 2017 р.

Вся правда про те, як колаген діє на організм

Колаген, на думку деяких вчених, - це чарівний еліксир, який допомагає позбутися від зморшок, а також зміцнює волосся і нігті. Але чи дійсно він настільки ефективний, або це все звичайний галас?

Що таке колаген?

Це один із самих основних білків в нашому організмі. Колаген складає значну частину нашої шкіри, волосся і нігтів, тому не дивно, що він настільки популярний в світі краси. Білок являє собою поліпептид, який містить кілька амінокислот, таких як пролін і гліцин, а вони присутні в сполучній тканині (хрящах, кістках і ін.). Ваше тіло потребує колагену, але організм може виробляти його самостійно, тому більшості з нас дійсно не потрібно додавати колагеновий порошок в продукти харчування або приймати його в якості вітамінних добавок.

Колаген і ваше тіло

Людське тіло не поглинає колаген цілком. Якщо ви хочете приймати його в таблетках з метою сприяння зростанню кісток, нігтів і волосся, то це недоречна ідея. Наше тіло розбиває колаген в травній системі на амінокислоти, які організм використовує там, де вони потрібні, але це автоматично... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар