понеділок, 17 липня 2017 р.

8 продуктів, які варто вживати щодня

Дотримання суворої дієти вимагає від людей колосальних зусиль волі. Коли навколо стільки спокус, рука так і тягнеться до холодильника. Чи знаєте ви, що блукаючий розум можна обдурити за допомогою здорових продуктів? Вживайте що-небудь з цього списку, кожен раз, коли хочете перекусити. Вводьте всі ці суперпродукти в свій раціон на щоденній основі. І тоді успіхи, пов'язані з втратою зайвої ваги, не змусять себе довго чекати.

Шпинат

Ви знаєте, що вживати шпинат прагнуть люди, які дотримуються суворої дієти. Ці зелені листочки можуть похвалитися «негативною» калорійністю. Однак цей продукт незамінний для всіх людей, що піклуються про своє здоров'я. Він сприяє нарощуванню м'язової маси, є багатим джерелом фолієвої кислоти і рослинних омега-3 жирних кислот. Ці цінні речовини допомагають знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань і остеопорозу. Вважається, що ці зелені листочки корисніші, ніж капуста. Вашою метою повинна стати одна чашка свіжого шпинату в день.

Йогурт

Різні культури світу позиціонують себе винахідниками йогурту. Не будемо вдаватися в подробиці, скажемо лише, що... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар