четвер, 21 липня 2016 р.

26 простих способів краще спати цієї ночі

Середньостатистична людина більше третини свого життя проводить уві сні. Але не варто обманювати себе: якщо ви спите, це ще не означає, що ви витрачаєте час даремно. Під час сну організм відновлюється, забезпечуючи приплив енергії до моменту, коли продзвенить будильник. Якщо ви всю ніч крутитесь і страждаєте безсонням, ви можете зіткнутися з проблемами концентрації, зниження продуктивності і погіршення пам'яті. Якщо проблема залишається на тривалий час, можуть виникнути ожиріння, діабет і постійна дратівливість. Неважливо, чи любите ви вставати вранці чи ні, якісний відпочинок необхідний кожній людині. Так що скористайтеся порадами, щоб поліпшити свій сон, і ви здивуєтеся на наступний день.

Встановіть вечірній ритуал

Певна послідовність дій дозволить організму підготуватися до моменту відпочинку після денного стресу. Створіть розпорядок дня і дотримуйтеся його щовечора, навіть у вихідні дні.

Ведіть щоденник

Розмірковуючи про стресові ситуації, ви змушуєте організм виробляти гормони стресу, що викликають напругу. Якщо ви просто будете записувати хвилюючі вас думки в щоденник, то будете менше концентруватися на них перед сном. Дослідження показали, що ведення щоденника дозволяє людині більше концентруватися на позитивних аспектах дня, а не на його негативних подіях.

Додайте в дієту магній

Дослідження дозволяють припустити, що магній відіграє ключову роль для нормального нічного сну. Спробуйте їсти продукти з підвищеним вмістом цього мінералу - гарбузове насіння, шпинат, мангольд. Можете також... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар