четвер, 12 березня 2015 р.

Проростки - їжа довгожителів

Анотація: користь проростків для організму. Які зерна пророщувати і як це правильно робити. Різні проростки на будь-який смак.
         
Морква та капуста за зиму вже втратили смак, ціни на цитрусові є досить високими, а зелені ще немає. Весна приходить і приносить з собою гіповітаміноз, який створює значний дискомфорт. Проте природа має альтернативний варіант – проросле зерно, яке крім користі має ще й непоганий смак.

Користь проростків

Проростки – це проросле насіння, що містить максимум вітамінів і мікроелементів, навіть більше, ніж у зелені чи овочів з грядки. Чому? Бо з пророслої зернини розвивається згодом уся рослина і в ній сконцентровано величезний енергетичний потенціал. А для організму вони корисні тим, що швидко оздоровлюють мікрофлору кишечника (особливо після приймання антибіотиків), лікують дисбактеріоз, гастрит і коліт. Проростки варто вживати при... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар