четвер, 26 січня 2017 р.

Наслідки постійного недосипання

Ми оточили себе моніторами і отримали побічний ефект, який негативно позначається на нашому здоров'ї. За статистикою, майже 40 відсотків населення сплять менше, ніж необхідні сім годин. Як правило, саме сон приноситься в жертву спілкуванню в соціальних мережах і перегляду заключного епізоду серіалу. Перед вами вісім жахливих речей, які можуть статися з вами, якщо ви не виспалися.

Хронічна застуда

Ви ніколи не думали про те, чому в сезон холодів Ви весь час застуджені? Навіть у спекотні дні ви примудряєтеся підхопити ангіну. Здається, всі мікроби світу облюбували ваше тіло. Очевидно, що хронічна хвороба оселилася в вашому тілі через недостатню кількість сну. Це підтверджують медичні експерименти. Доведено, що люди з хронічним недосипанням в період епідемій хворіють в три рази частіше, ніж ті, хто не має скарг на якість сну.

Захворювання кишечника, печія

Хронічне недосипання може негативно вплинути на функції кишечника або викликати печію. Якщо на початковому етапі проблеми з шлунково-кишковим трактом здаються маленькими бідами, то з часом вони можуть трансформуватися в синдром подразненого кишечника або хвороба Крона. А це значить, людина змушена миритися з постійними болями і дискомфортом.

Дратівливість і перепади настрою

Недосипання або часті пробудження вночі провокують і психічні проблеми. Як правило, на наступний день після безсонної ночі... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар