понеділок, 8 серпня 2016 р.

Як зміниться ваше тіло, якщо ви відмовитеся від м'яса

Давно доведено, що правильна, збалансована рослинна дієта не тільки не поступається м'ясній, а й являє собою більш корисний для здоров'я вибір.

Рослинна дієта 

Міф про те, що м'ясо необхідно людському організму, неухильно змінюється неспростовними фактами і доказами на користь рослинної їжі. Це не означає, що вживання м'яса в їжу є апріорі шкідливим, проте рослинна їжа здатна повністю його замінити, без будь-яких недоліків. Вегетаріанство і веганізм є більш етичною, здоровою і біологічно обґрунтованої формою харчування. Згідно з даними медичного факультету Гарварда, рослинна дієта не тільки забезпечує організм всіма необхідними поживними речовинами, а й приносить величезну користь загальному здоров'ю, подовжує тривалість життя, допомагає боротьбі з хронічними захворюваннями, такими як серцева недостатність, рак, діабет і інші. Ось які зміни відбуваються при переході на рослинну дієту.

Знижується шкода, нанесена довкіллю

Сьогодні виробництво м'яса стало величезною, багатомільярдної корпоративної індустрією, яка дбає лише про те, щоб забезпечити світовий ринок товаром - такою кількістю м'яса, якого вистачило б, щоб нагодувати все людство, включаючи вегетаріанців. Незважаючи на те що нам не потрібна така кількість м'ясних продуктів, ми все одно вбиваємо понад 70 мільярдів голів великої худоби на рік. І це не тільки вбивство, але і утримання тварин на м'ясних фермах є жорстоким злочином. Умови життя тварин не можна назвати ніяким іншим... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар