четвер, 7 липня 2016 р.

Що робити, коли болять коліна?

Найбільш дієвою є лікувальна гімнастика - уже після 5-6 сеансів зникне біль, покращиться рухомість суглобів.
Половина людей уже в сорокарічному віці відчуває біль у суглобах, і найчасті­ше - у колінах. Біль у суглобах є передвісником старості, так само, як сивина чи зморшки на обличчі, і тому, коли вас починає боліти якийсь суглоб, то не варто очікувати, що все якось само собою минеться - потрібно звертатися до лікаря.
В більшості випадків симптоми ар­триту минають, але з віком почина­ють дедалі частіше про себе нагаду­вати. Тому важливо встановити при­чини болю, адже лише своєчасне та правильне лікування буде запору­кою того, що недуга не повернеться. Важливо знати, що біль у колінах може свідчити про початок дегене­ративного незворотного процесу, який без належного лікування зупи­нити вже буде неможливо.
Причин болю у колінах багато: це може бути неінфекційне запалення зв'язки внаслідок травми, біль може спричинити ревматоїдна атака, інфекції, віруси, рахіт, подагра, псо­ріаз і навіть медикаментозна хворо­ба.Та найпоширенішою причиною болю у колінах е остеоартроз колін­них суглобів. Уражає, зазвичай, літ­ніх людей з надмірною вагою. При­чиною... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар