четвер, 23 червня 2016 р.

Цукор визнали головною причиною ожиріння і розвитку раку

Сьогодні це завдання здається майже нереальною. Ми говоримо про виключення цукру з раціону. Як це зробити, якщо переважна більшість товарів, які є на прилавках сучасних супермаркетів, цей містять продукт? Його додають в соуси і в кетчуп, в хліб і випічку, в каші швидкого приготування і навіть в квашену капусту. Ми ще не згадали про солодощі та газовану воду, де концентрація цукру просто позамежна. Якщо харчуватися обробленими продуктами регулярно, рекомендована добова доза цукру буде перевищена у декілька разів. Що ж буде з нами через кілька років?

Наука знайшла головного винуватця багатьох захворювань

У 2013 році експерти з Швейцарського кредитного науково-дослідного інституту виявили, що майже 40 відсотків витрат на охорону здоров'я США припадає на частку захворювань, безпосередньо пов'язаних з надмірним споживанням цукру. Тільки вдумайтеся в ці цифри: щороку країна витрачає більше одного трильйона доларів на боротьбу з наслідками цих недуг! Ну а тепер вчені встановили головну причину... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар