Активність амілази, трипсину і хімотрипсину в біологічних субстратах

Активність ферменту α-амілази в біологічних субстратах
α-Амілаза
Біологічний субстрат
Активність ферменту
Метод Каравея
Дуоденальний вміст
6-16 г/год×мл
Сироватка крові
12-32 г/год×л
Сеча
20-160 г/год×л
Метод Сміта-Роу
Сироватка крові
16-40 мг/год×мл
Метод Дегтярьової та Іроденко
Базальний секрет дуоденального вмісту
11,31 ± 1,8 кг/год×л

Активність ферментів трипсину та хімотрипсину в біологічних субстратах

Фермент
Метод
Біологічний субстрат
Активність ферменту
Трипсин
Ерлангера в модифікації Шатернікова
Дуоденаль­ний вміст

Сироватка крові
5000-500 000 U/л, або 833-8333 мккат/л
1000-4000 U/л, або 16,6-66,6 мккат/л
Трипсин
Імунореактивний
Сироватка крові
10-60 мкг/л
Хімотрипсин
РІА
Сироватка крові
10 мкг/л
Трипсин
ТАМЕ
Кал
40-760 мг/г
Хімотрипсин
Титриметрія
Кал
74-1200 мкг/г




Немає коментарів :

Дописати коментар