Активність
ферменту α-амілази в біологічних субстратах
α-Амілаза 
 | 
  
Біологічний субстрат 
 | 
  
Активність ферменту 
 | 
 
Метод Каравея 
 | 
  
Дуоденальний вміст 
 | 
  
6-16 г/год×мл 
 | 
 
Сироватка крові 
 | 
  
12-32 г/год×л 
 | 
 |
Сеча 
 | 
  
20-160 г/год×л 
 | 
 |
Метод Сміта-Роу 
 | 
  
Сироватка крові 
 | 
  
16-40 мг/год×мл 
 | 
 
Метод Дегтярьової та Іроденко 
 | 
  
Базальний секрет дуоденального
  вмісту 
 | 
  
11,31 ± 1,8 кг/год×л 
 | 
 
Активність ферментів трипсину та хімотрипсину в біологічних субстратах
Фермент 
 | 
  
Метод 
 | 
  
Біологічний субстрат 
 | 
  
Активність ферменту 
 | 
 
Трипсин 
 | 
  
Ерлангера в модифікації
  Шатернікова 
 | 
  
Дуоденальний вміст 
Сироватка крові 
 | 
  
5000-500 000 U/л, або 833-8333 мккат/л 
1000-4000 U/л, або 16,6-66,6 мккат/л 
 | 
 
Трипсин 
 | 
  
Імунореактивний 
 | 
  
Сироватка крові 
 | 
  
10-60 мкг/л 
 | 
 
Хімотрипсин 
 | 
  
РІА 
 | 
  
Сироватка крові 
 | 
  
10 мкг/л 
 | 
 
Трипсин 
 | 
  
ТАМЕ 
 | 
  
Кал 
 | 
  
40-760 мг/г 
 | 
 
Хімотрипсин 
 | 
  
Титриметрія 
 | 
  
Кал 
 | 
  
74-1200 мкг/г 
 | 
 
Немає коментарів :
Дописати коментар