середу, 13 вересня 2017 р.

Приховані симптоми діабету

Недавні дослідження показали, що 25% людей, які страждають від діабету другого типу, навіть не знають про свою хворобу. Якщо ви стикаєтеся з одним з цих непомітних симптомів, можливо, вам слід якомога швидше проконсультуватися з лікарем, щоб виключити хворобу. Діабет проявляється через широкий спектр ознак, але всі вони незначні і їх легко не помітити Лікарі відзначають, що ніхто не прокидається в один прекрасний день і не помічає, що щось сильно змінилося. Інтенсивність симптомів збільшується з часом. Багато людей навіть не підозрюють, що у них діабет в ранній або навіть стадії розвитку. Пам'ятайте, що ні у кого немає імунітету, здатного захистити від діабету. Чим довше ви не контролюєте свій стан, тим більшим стає ризик розвитку серцево-судинних захворювань, хвороб нирок, ампутації, сліпоти та інших серйозних ускладнень.
Людям з фактором ризику рекомендується регулярно проходити перевірку. Якщо ви відчуваєте себе не дуже добре, поговоріть з лікарем про те, щоб здати кров, це допоможе продіагностувати захворювання. Завжди звертайте увагу навіть на незначні зміни в стані свого організму. Для початку познайомтеся з найбільш поширеними симптомами.

Ви частіше відвідуєте туалет

Якщо у вас діабет, ваше тіло гірше справляється з переробкою продуктів з цукром, тому цукор залишається в крові. Організм позбавляється від нього за допомогою сечі. Якщо ви частіше, ніж раніше, ходите в туалет, можливо, це симптом розвитку діабету. Багато людей навіть не замислюються про те, як часто вони відвідують туалет. Коли їх запитує про це лікар, вони розуміють, що сечовипускання дійсно почастішало. Самим серйозним сигналом є необхідність вставати в туалет по ночах. Якщо це трапляється рідко, все в порядку, але якщо ви постійно прокидаєтеся вночі і страждаєте безсонням через позиви в туалет, можливо, вам варто... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар