середу, 15 червня 2016 р.

12 способів позбутися кісточки на пальці

Народні способи можуть зняти больові симптоми та спинити деформацію стопи.
Як правило, ортопеди, коли треба позбутися гулі на нозі, призначають коригувальні на­кладки, котрі треба носити по­стійно і тривалий час, а у важ­ких випадках радять хірургічну операцію.
Однак запобігти розвитку вальгусної деформації стопи й зу­пинити його можна за допомо­гою народних засобів. Так, зас­тосування цих засобів аж ніяк не є альтернативою професій­ній допомозі ортопедів. Однак вони можуть зняти больові си­мптоми та зупинити розвиток деформації.
  1. Для початку слід очистити організм від зайвих солей. Зали­йте звечора 1 ст. л. подрібнених лаврових листочків 300 мл води, доведіть до кипіння й ва­ріть 5 хв. Перелийте відвар у термос і залишіть настоюватися до ранку. Зранку ліки процідіть вживайте впродовж дня потрошки маленькими ковтками весь відвар відразу не пийте, готуйте свіжий напій щовечо­ра, пийте відвар три дні, а через тиждень повторіть курс.
  2. За два місяці ви позбудете­ся кісточки на нозі, коли зма­щуватимете її таким настоєм: 5
    великих лаврових листків зали­же 100 мл горілки та залишіть на тиждень, періодично збов­туючи. Розпарте ноги в гарячій воді із содою (1 ст. л. соди на 3 л води) і прикладіть до кісточки на ніч компрес з марлі, змочений у настої. Спати лягайте у шкарпетках.
  3. Подрібніть 5 таблеток ас­пірину й розчиніть у 10 мл йоду. Змащуйте цими ліками не тільки гулі на ногах, але й суглоби — коліна, лікті, щико­лотки.
  4. Добре тамує біль і запален­ня йодна сітка. 30 днів малюй­те її на кісточці перед сном пі­сля того, як розпарили ноги.
  5. А змішавши йод і лимон­ний сік у пропорції 1:1, мати­мете... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар