четвер, 16 квітня 2015 р.

Черемша лікує як часник

Сік свіжої черемші чудово лікує хронічний бронхіт.
Мало хто бодай раз у житті не скуштував черемші (смакує свіжою, соленою, маринова­ною, квашеною й сушеною). А вона, як виявляється, ще й лікує.
Черемшею називають два близькі види — ци­булю ведмежу і цибулю переможну, обидві — багаторічні трав'янисті рослини родини лілейних. Черемша рясно росте в Карпатах, але нині її і на присадибних діля­нках вирощують.
Ця рослина зарекомендувала себе як протиглистний, тонізувальний та сечогінний засіб. І при цьому її калорійність — лише 34,9 ккал. Тож стра­ви з черемшею (не лише салати, а й овочеві рагу) — ідеальні для тих, хто стежить... Читати далі

Немає коментарів :

Дописати коментар