Сік свіжої черемші чудово лікує хронічний бронхіт.
Мало хто бодай раз у житті не скуштував черемші (смакує свіжою, соленою, маринованою, квашеною й сушеною). А вона, як виявляється, ще й лікує.
Черемшею називають два близькі види — цибулю ведмежу і цибулю переможну, обидві — багаторічні трав'янисті рослини родини лілейних. Черемша рясно росте в Карпатах, але нині її і на присадибних ділянках вирощують.
Ця рослина зарекомендувала себе як протиглистний, тонізувальний та сечогінний засіб. І при цьому її калорійність — лише 34,9 ккал. Тож страви з черемшею (не лише салати, а й овочеві рагу) — ідеальні для тих, хто стежить... Читати далі
Немає коментарів :
Дописати коментар