Найбільша кількість новорічних корпоративів припадає якраз
на останній тиждень грудня. У цей період дуже багатьох працівників компаній
хвилює питання: як гідно пережити корпоратив і при цьому не нашкодити своєму
здоров'ю. Досвідчені лікарі дають кілька порад з цього приводу.
Небезпечні продукти
На новорічних столах вдосталь з'являються небезпечні
продукти, до яких можна віднести майонезні салати, м'ясні нарізки, жирні
закуски і мандарини. Велика кількість майонезу дозволяє «замаскувати» не надто
хороші здібності кухаря або ж використання неякісних продуктів. Таке
трапляється, коли компанія економить на корпоративах і замовляє свята для своїх
співробітників там, де дешевше. Такі корпоративи взагалі можуть закінчитися
харчовим отруєнням. Щоб після новорічного корпоративу не виникали проблеми з
шлунково-кишковим трактом, найкраще звернути увагу на нежирні і свіжі страви,
сир, салати без майонезу та ін. Ну а якщо ж компанія серйозна і дорожить
здоров'ям своїх працівників, то вона обов'язково подбає про смачне і
різноманітне меню, а замість десерту замовить корпоративні торти, які мають
неповторний смак і готуються тільки зі свіжих і якісних продуктів.
Напої
Всі чудово знають, що для деяких працівників новорічний
корпоратив - зайвий привід напитися. Але це шкідливо як для репутації, так і
для здоров'я, тому намагайтеся на святі вживати алкоголь в міру і в жодному
разі не запивайте його з газованою водою. Якщо ви вже зрозуміли, що вам
вистачить, не ведіться ні на які вмовляння. Краще відмовитися від зайвого
келиха, ніж провести залишок свята з нудотою і болем у животі.
Їжа
Які б смачні страви не були на столі, не варто переїдати,
інакше на наступний день доведеться не солодко. Переїдання призводить до
порушення роботи шлунка та інших проблем шлунково-кишкового тракту. Їсти краще
повільно, ніби ви розтягуєте задоволення. Також рекомендується в перервах між
прийомами їжі порухатися (потанцювати або просто пройтися). Так ви зможете
перепочити і полегшити роботу своєму шлунку.
Немає коментарів :
Дописати коментар