У народі про нього кажуть, що він «оздоровлює кров». Березовий сік містить цукор, оксид кальцію, яблучну кислоту, дубильні речовнини і, звичайно, прохолодну весняну свіжість. З нього здавна готували чудові напої та квас, які зберігають свою свіжість протягом року.
Березовий сік п’ють для очищення організму, при шкірних хворобах, різних формах екземи, лишаю, висипах, при пологовій гарячці та недугах з високою температурою; застосовують при венеричних хворобах і подагрі, артритах, ревматизмі, цинзі. Завдяки вмісту легкозасвоюваних цукрів і багатьох мікроелементів, він має загальнозміцнюючу дію, підвищує опірність організму та... Читати далі
Березовий сік п’ють для очищення організму, при шкірних хворобах, різних формах екземи, лишаю, висипах, при пологовій гарячці та недугах з високою температурою; застосовують при венеричних хворобах і подагрі, артритах, ревматизмі, цинзі. Завдяки вмісту легкозасвоюваних цукрів і багатьох мікроелементів, він має загальнозміцнюючу дію, підвищує опірність організму та... Читати далі
Немає коментарів :
Дописати коментар