Засобів для розріджування крові є багато, проте в даній
статті найбільшу увагу приділено продуктам харчування, які можуть в цьому
допомогти.
Перш за все, важливим є дотримання водного балансу, тобто
споживання не менш як 2 літрів води. Вода виступає, в даному випадку, в ролі
розчинника.
Продукти для розрідження крові
Продукти харчування також виступають як засоби для
розрідження крові і тому значною мірою впливають на текучість (реологію) крові.
Найбільший вплив має вітамін С і відповідно продукти, які його містять. Він
забезпечує підвищення стійкості капілярної стінки і відіграє важливу роль в
процесі синтезу сполучної тканини (кров є одним з різновидів сполучної
тканини). Найбільша концентрація цього вітаміну міститься в... Читати далі
Немає коментарів :
Дописати коментар